Manuele therapie

Manuele therapie

Manuele therapie in Krommenie richt zich op het verbeteren van bewegingsvrijheid, pijnvermindering en het optimaliseren van de lichaamshouding. De therapie omvat diverse onderdelen, waaronder specifieke manuele technieken toegepast door de manueel therapeut, advies, begeleiding bij gezond bewegen en gerichte oefeningen.

Wat doet een manueel nu precies?

Een manueel therapeut in Krommenie is gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van klachten aan de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Naast de algemene fysiotherapieopleiding beschikt de manueel therapeut over specifieke technieken voor gewrichtsbehandeling en uitgebreide kennis van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam, vooral de wervelkolom.

Met wat voor klachten kan je terecht bij een manueel therapeut?

Verschillende klachten aan het bewegingsapparaat kunnen behandeld worden door een manueel therapeut in Krommenie, vooral bij wervelkolom gerelateerde klachten. Dit omvat onder andere nekklachten, hoofdpijn, lage rugklachten en schouderproblemen. Voor effectieve manuele therapie in Krommenie biedt deze specialisatie een waardevolle oplossing.

Afspraak maken voor manuele therapie in Krommenie

Wil je een afspraak maken bij een van onze manueel therapeuten? Dat kan via het telefoonnummer 075-6213374 of mail naar krommenie@gezond-vitaal.com.

Liever direct zelf online een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu zelf online je afspraak in.