Fysiotherapie

Fysiotherapie Gezond&Vitaal in Krommenie

Fysiotherapie in Krommenie

Onze praktijk is een van de langst bestaande fysiotherapiepraktijken in Krommenie. Al meer dan 40 jaar staan onze ervaren fysio’s vol enthousiasme voor je klaar. We helpen je graag bij het herstel van je klachten en het verbeteren van je gezondheid. We zijn er heel trots dat we al zo lang deze mooie rol mogen vervullen in Krommenie.

Onze fysiotherapeuten richten zich niet alleen op het behandelen van blessures en aandoeningen, maar ook op het voorkomen daarvan. Ze werken nauw samen met patiënten om individuele behandelplannen op te stellen, waarbij gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art technieken en oefeningen. Of het nu gaat om het herstellen van mobiliteit na een operatie, het verlichten van pijnklachten of het begeleiden van sportblessures, onze fysiotherapeuten streven altijd naar een zo goed mogelijk herstel van de klachten en de algehele gezondheid.

Specialisaties

Naast algemene fysiotherapie kan je bij Gezond & Vitaal Krommenie ook terecht voor de volgende specialisaties.

  • Manuele therapie
  • Psychosomatische fysiotherapie
  • Schouderfysiotherapie
  • Rugklachten
  • COPD
  • Parkinson
  • Vaatlijden
  • Echografie
  • Dry needling

Heb ik een verwijzing nodig voor fysiotherapie?

In de meeste gevallen heb je geen verwijzing nodig om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. Er zijn echter een aantal uitzonderingen, waarbij een verwijzing wel noodzakelijk is. Denk hierbij aan revalidatie na een operatie of bij chronische aandoeningen als COPD of Parkinson. Twijfel je of je een verwijzing nodig hebt? Onze fysiotherapeuten in Krommenie helpen je graag verder.

Vergoeding

Of je behandeling vergoed wordt door je zorgverzekering hangt af van het aanvullende pakket wat je hebt afgesloten. Check daarom altijd goed van tevoren wat voor dekking je aanvullende pakket biedt, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Mocht je niet aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie, ook dan staan we uiteraard voor je klaar. Je ontvangt dan voor de behandeling een factuur, die je aan ons kan voldoen.

Voor sommige klachten heb je recht op vergoeding uit de basisverzekering. Denk hierbij aan revalidatie na een THP (nieuwe heup), Parkinson en COPD.

Gezond & Vitaal

Met ons motto “Gezond & Vitaal” richten we ons niet alleen op het behandelen van klachten; we bieden met onze behandelingen ook een manier om deze te voorkomen. Want voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Ons team van fysiotherapeuten stelt een passend behandelplan voor je op, met de behandelmethoden die het beste bij jou en je klachten past. Zo helpen we je lichaam te laten herstellen of om het fit te houden.

Afspraak maken voor fysiotherapie

Afspraak maken voor fysiotherapie? Dat kan via het telefoonnummer 075-6213374 of mail naar krommenie@gezond-vitaal.com.

Liever direct zelf online een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu zelf online je afspraak in.