Rugklachten

Fysiotherapie bij rugklachten in Krommenie

Gerichte zorg voor rugproblemen: fysiotherapie in het hart van Krommenie

Zorg op maat, op de juiste locatie en op het juiste tijdstip is van essentieel belang. In Krommenie voorziet onze fysiotherapiepraktijk in hoogwaardige zorg voor rugklachten. Onze behandeling is specifiek gericht op het verminderen van rugklachten, waarbij we ook streven naar het vergroten van je kennis over rugproblemen. Ons uiteindelijke doel is het bevorderen van jouw zelfredzaamheid.

Elke behandeling wordt nauwkeurig afgestemd op jouw individuele situatie en is gebaseerd op de doelen die we samen met jou vaststellen. Onze aanpak omvat veelal oefentherapie, mogelijk ondersteund door manuele handelingen van onze gespecialiseerde therapeuten. Bij langdurige rugklachten staat de gedragsmatige aanpak centraal binnen onze behandeling. Ons behandelprogramma omvat de volgende aspecten:

1. Grondig begrip verkrijgen van de oorsprong van je klachten en jouw reactie op pijn.

2. Deskundig advies over dagelijkse bewegingen en begeleiding bij het hervatten van werkzaamheden of sport.

3. Oefentherapie.

4. Indien nodig, gespecialiseerde manuele therapie.

Het is van cruciaal belang dat je actief deelneemt aan de behandeling en de adviezen van onze therapeuten opvolgt. Alleen op deze manier kun je een versneld herstel verwachten. De kern van onze benadering is dat beweging bevorderlijk is voor de gezondheid van jouw rug. Ontdek de doeltreffende fysiotherapie bij rugklachten in Krommenie en werk samen met ons aan een gezonde rug.

Afspraak maken voor fysiotherapie

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie bij rugklachten? Dat kan via telefoonnummer 075-6213374 of mail naar krommenie@gezond-vitaal.com.

Liever direct zelf online een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu zelf online je afspraak in.