Over ons

Onze fysiotherapiepraktijk is al meer dan 40 jaar een begrip in Krommenie. Vol enthousiasme en motivatie staan onze therapeuten elke dag weer voor je klaar. Gezond & Vitaal Krommenie brengt diverse fysiotherapeutische specialisten samen, om je altijd van de beste zorg te kunnen voorzien.

Fysiotherapie in Krommenie

Ons lichaam hebben we elke dag nodig om te kunnen doen wat we willen doen. Of we nu jong zijn of oud. Soms staan lichamelijke klachten al die bezigheden behoorlijk in de weg. En een beetje hulp kan dan ook nodig zijn om weer goed of beter te kunnen functioneren. Bij onze fysiotherapiepraktijk in Krommenie bieden wij diverse therapieën die je helpen bij het herstel van lichamelijke klachten. Maar Gezond & Vitaal biedt meer dan het behandelen van klachten alleen.

Fit for life

Met ons motto “Fit for life” richten we ons niet alleen op het behandelen van klachten; we bieden met onze behandelingen ook een manier om deze te voorkomen. Want voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Ons team van specialisten maakt voor u een passend behandelingsplan met de behandelingsmethode die het beste bij u past. Zo helpen wij u uw lichaam te laten herstellen of om het fit te houden.

Voordelen Gezond & Vitaal

Gepersonaliseerde zorg: bij ons staat uw zorgvraag altijd centraal

Snel geholpen

Kwalitatief hoogwaardige zorg

Breed scala aan specialisaties

Multidisciplinaire aanpak waar nodig: korte lijnen met andere zorgverleners

Neem contact met ons op

Voor algemene vragen kun je ons een bericht sturen via het contactformulier of onderstaande kanalen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam