Schouderfysiotherapie

Schouder fysiotherapie

Zoek je gespecialiseerde schouderfysiotherapeut in Krommenie?

Het schoudergewricht is een van de meest complexe en beweeglijke gewrichten van het lichaam. Het vereist deskundige zorg van een gespecialiseerde fysiotherapeut. In Krommenie biedt onze schouderfysiotherapeut, met zijn uitgebreide training en verbondenheid met het schoudernetwerk, specifieke behandelingen voor een scala aan klachten aan de schouder.

De schouderfysiotherapeut in Krommenie benadert niet alleen de symptomen van de schouder, maar begrijpt ook hoe de romp en nek samenwerken in de algehele beweging van het schoudergewricht en het bovenlichaam. Hiermee wordt een fysiotherapeutische aanpak gehanteerd om de oorzaak van de klachten te achterhalen en een passend behandelplan op te stellen.

Schoudernetwerk

Door de nauwe samenwerking binnen het schoudernetwerk blijft onze fysiotherapeut continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schouderrevalidatie. Deze kennis stelt hem in staat om effectieve behandelmethoden toe te passen, afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt.

Afspraak maken

Wil je effectieve schouderfysiotherapie in Krommenie voor je klachten aan de schouder? Maak dan een afspraak en ontdek hoe onze ervaren specialisten je kunnen helpen bij het verhelpen of verlichten van je klachten, het herwinnen van mobiliteit en het verbeteren van je activiteiten in het dagelijks leven of op sportniveau.

Een afpraak maken kan via telefoonnummer 075-6213374 of mail naar krommenie@gezond-vitaal.com.

Liever direct zelf online een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu zelf online je afspraak in.